Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Pamiętam, napisałam do tej dziewczyny. Obiecała że odda najszybciej jak to będzie możliwe, prawdopodobnie w weekend. Jeśli chcesz, mogę spróbować załatwić jakąś do czasu oddania Twojej. No i przepraszam, że to tyle trwa, nie spodziewałam się niesłowności z jej strony... 😡
Egonowa masz rację, wypróbuję to.  😎 Dodałam cie do znajomych, nazwa taka jak tutaj nick.
Ooo, ktoś się do mnie wybiera? Zapraszam zapraszam! Jeżeli tylko macie ochotę na przedzieranie się przez te tony śniegu, to ja bardzo chętnie, zawsze i wszędzie, w nocy o północy nawet, przyjmę gości!  :kwiatek:
To my z Vaną się wpraszamy 😀
To zapraszam zapraszam! Kiedy mam się Was spodziewać?  💃

Co do rozmowy: dzięki za pamięć  :kwiatek: siedzę nad tym już 2 dzień i powoli, bardzo małymi kroczkami, ale idę jakoś do przodu i powoli zaczyna się to wszystko układać. No i chyba nie ma sensu tego znów od początku wyciągać, bo tylko niepotrzebnie to rozdrapuję, a to i tak do niczego nie prowadzi, poza moim złym samopoczuciem 😉.
Pamiętam, napisałam do tej dziewczyny. Obiecała że odda najszybciej jak to będzie możliwe, prawdopodobnie w weekend. Jeśli chcesz, mogę spróbować załatwić jakąś do czasu oddania Twojej. No i przepraszam, że to tyle trwa, nie spodziewałam się niesłowności z jej strony... 😡

okey, okey, może do weekendu wytrzymam, po prostu koń mi się rozchorował, gluty mu lecą i zaczynam przy tej temperaturze (-22) odczuwać jej brak...
breakawayy, następnym razem pamiętaj, że zawsze możesz się do mnie odezwać. Tylko jakoś minęłyśmy się na gg przedwczoraj... :kwiatek:

Arroch, będę ją nękać aż odda :kwiatek:
Ok, będę pamiętać  :kwiatek:
Arroch, będę ją nękać aż odda :kwiatek:

ok,dzięki  :przytul:

lecę się trochę pouczyć, do jutra małolaty ;*
Łaaa. Zuźka nie strasz z tą pogodą bo mam jeszcze dzisiaj z Gośką na spacer iść xD.
A jutro wycieczka do Kazimierza z Ruskimi ;D. Zastanawiam się na którą dojedziemy ;p, o 14 mieliśmy być już w LBN.
Mój koń przymarzł do ogrodzenia wybiegu ;D.
Oooo Sisisa zawitała w wątku! 😀
To pewnie będziesz przejeżdżała przez moje miasteczko 😀
A jak to Ci koń przymarzł?  😁

A ja Wam zaraz nie wiem co zrobię! Wciąż czekam na odwiedziny!  🤬
Przez Twoje miasteczko często przejeżdżam 😉. Nawet w poniedziałek jechałam... Z resztą to wcale nie jest miasteczko, tylko dosyć duże miasto jak na nasze zadupiałe województwo 🙂.
Mojego fbl'a macie u mnie na www, więc podawać nie będę, ale jak dodajecie, to mi napiszcie kto to. 😀
U mnie jest ok. -13 i nie narzekam. No może trochę rano, kiedy zasypiam w cieplutkim autobusie. 😀 Niedawno wróciłam z koncertu, na którym była właścicielka ze stajni i... obiecała, że teraz to będziemy robili treningi koniom... ale w saniach. 😅
Jasnowata ja czekam na kogoś normalnego z Olsztyna. 😀
Fin ja to do Breakawayy jakoś mocno daleko to nie mam  😁 a widzimy się co drugi dzień mniej więcej...
No i Break, dobrze że lepiej!  :kwiatek:
Przez Twoje miasteczko często przejeżdżam 😉. Nawet w poniedziałek jechałam... Z resztą to wcale nie jest miasteczko, tylko dosyć duże miasto jak na nasze zadupiałe województwo 🙂.

No ba  😎
Vana, w pełni się zgadzam  😂
Ale teraz to w Kazimierzu chyba statkiem nie popływamy 🙁(. Szkoda, poprosiłabym o wydłużony rejs i za 3 dni do mnie na wiochę bym dopłynęła ;D.

Vana, w pełni się zgadzam  😂

Ja ani trochę, ale obrazek mnie rozwalił!  😜
Ja chcę już wiosnę! Buuuuuu!
Jasnowata to zapraszam w czwartek na mój koncert - tam będzie Wiosna. 😁
Vana powiedziałabym, że w zasadzie codziennie się widzimy  😎
Matematycznie odjęłam weekendy co mi dało 5/7, a widzimy się tak na serio 3-4 razy bo zawsze ten jeden jakoś wypadnie czy coś, albo nawet i rzadziej jak się w planie na salach nie mijamy i w tenże sposób wyszło mi "co drugi dzień"  😎

Edit: Nad czym ubolewam, bo bardziej podoba mi się Twoja wersja  😁
Vana no tak, mat-fiz  😀
no ba, moja wersja jest cudoowna  😎
Vana no tak, mat-fiz  😀

😂

No, ale taka prawda...

Poza tym, ta jutrzejsza wycieczka mat-fiz + human w jednym autokarze to ja się o nich boję. Oni są tacy wychowani i kulturalni, zgorszą się przy nas... bo my będziemy tańczyć, śpiewać, rozmawiać o cyganach i... takie tam  😡
Fajnie jest kogoś zgarszać  😁
Dobra dziołchy, spadam na Wojewódzkiego  😅
I dużo mi nie pisać, bo jutro tu nie zajrzę... 😉
Ha! A ja nie poszłam do szkoły, bo mam 2 sprawdziany  😀iabeł:
A ja nie mam 1 lekcji, a na 2 nie chciało mi się iść ;p.
ja siedzę w domu, bo chora jestem.
Vana co do obrazka, kiedyś stałam na przystanku i akurat padało, przyszedł starszy pan, postał trochę, potem się wkurzył, wyszedł spod wiaty, i mowi: "Deszczu, przestań k**** padać"
co najfajniejsze, na chwilę przestało  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się